Kultúra hírek

A magyar űrmenü zselés története

2011.01.16. 06:40 - Kultúra

Farkas Bertalan, kalocsa, magyar

Gyümölcsvelőből készült ragacsos vegyesízt gyártottak a Konzerv- és Paprikaipari Kutatóintézet harmadik emeletén. Egy szinttel feljebb steril körülmények között kísérleteztek az űrhajós magyaros menün. Csodásan ment minden ízzel-állaggal-higiéniával, míg a szovjet delegáció meg nem akarta nézni a gyártás helyszínét, és el nem romlott a lift. Egyelőre annyit árulunk el, szabad utat kapott a kalocsai mintás magyar űrhajós pakk, és minden falatot megettek Farkas Bertalanék.



(NOL - Kultúra - Teljes hír megtekintése)

Szavazás létrehozásához jeletkezz be, vagy regisztrálj oldalunkon!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!

Még nincs hozzászólás a cikkhez.

A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj oldalunkon!


A magyar űrmenü zselés története

Gyümölcsvelőből készült ragacsos vegyesízt gyártottak a Konzerv- és Paprikaipari Kutatóintézet harmadik emeletén. Egy szinttel feljebb steril körülmények között kísérleteztek az űrhajós magyaros menün. Csodásan ment minden ízzel-állaggal-higiéniával, míg a szovjet delegáció meg nem akarta nézni a gyártás helyszínét, és el nem romlott a lift. Egyelőre annyit árulunk el, szabad utat kapott a kalocsai mintás magyar űrhajós pakk, és minden falatot megettek Farkas Bertalanék.



(NOL - Kultúra - Teljes hír megtekintése)

Farkas Bertalan, kalocsa, magyar

 Kapcsolódó videók: